Artist- & Musikerhälsans medarbetare i Malmö

  Teamledare är läkare Karin Engquist, som kan konsulteras via tel 0708-670 647 eller mejl  

  I vårt team kan vi ta emot dig som vill ha råd eller hjälp mot smärtor i nacke, axlar, rygg och händer och muskelspänningar, embouchure- och hörselbesvär. Även stress, nervositet-/ prestationsångest med olika typer av mentala hinder som ångest, depression. Till vår audionom kan du komma med hörselbesvär eller tinnitus och även få prova ut musikhörselskydd.

  Vi har specialkompetens om artisters och musikers arbetsvardag och här går vi alltid igenom situationen tillsammans med ditt instrument. Vi är också till för dig som kommer från helt andra sammanhang. Med den breda kompetens som finns i teamet kan du få både rådgivning, utbildning och behandling med målet att du ska kunna påverka dina besvär, så att det fungerar bättre i vardagslivet.

  Det finns flera olika sätt att nå målet som t.ex. med alexanderteknik, basal kroppskännedom, ergonomi, KBT, choaching, mental träning.

  Sedan 1996 har vi uppdrag med företagshälsovård. Idag kan vi vara behjälpliga för alla arbetsgivare, även de som har annan företagshälsovård med bedömning och analys utifrån arbetsmiljön via FK:s arbetsplatsnära stöd.

  Kurser och utbildningar är något vi vill prioritera i vår verksamhet.

  Kontaktuppgifter

  Artist- och Musikerhälsan Malmö

  Artist- och Musikerhälsan Malmö

  Specialister på artisters och musikers hälsa Mottagning: Östra Rönneholmsvägen 9B, 211 47 Malmö
  E-post:  
  Telefon: 0708-67 06 47

   

  Karin Engquist
  Artist- & Musikerhälsan
  Östra Rönneholmsvägen 9B
  211 47 Malmö
  Telefon: 0708-67 06 47

  Kontaktuppgifter till de olika teamen och dess medarbetare →

  Följ oss på Facebook!

  © Artist- & Musikerhälsan 2024